ammlehti.gif (1906 bytes)

siniot1.gif (15198 bytes)

kirjaimittain.gif (7478 bytes)

Parhaat asiantuntijat odottavat
hyviä kysymyksiä vastattaviksi

Osuustoiminta -lehti on rekrytoinut Uusi osuustoiminta -liitteeseen lisää parhaita asiantuntijoita avustajiksi tehostamaan erityisesti uusosuustoiminnan mutta myös perinteisen osuustoiminnan neuvontaa ammattilehden avulla.

Mukaan Uusi osuustoiminta -liitteen toimitusneuvostoon ovat lupautuneet OTK Jukka Pötry, projektipäällikkö Hanna-Leena Asunta, VM Raija Sahri, pääsihteeri Erkki Koskiniemi ja yrityskonsultti Yrjö Kotisalo. Liitteen toimittamisesta vastaa tuottajana OT-lehden toimituspäällikkö Mauno-Markus Karjalainen, joka on aloittanut myös uudelleen käynnistetyn toimitusneuvoston, entisen liitteen neuvottelukunnan, puheenjohtajana.

Toimitusneuvoston ulkopuolelta avustajiksi ovat tässä vaiheessa lupautuneet mm. KTM Åke Stenström ja VT Raimo Vuori, molemmat ovat suomalaisen osuustoimintaliikkeen tunnettuja veteraaneja. Stenström on toiminut mm. Varubodenin toimitusjohtajana, SOK:n johtokunnan jäsenenä ja osuuskauppojen tarkastusjohtajana ja Vuori pitkään mm. Pellervo-Seuran lakiasiainjohtajana, joka tuntee niin uuden kuin vanhan osuuskuntalain.

Myös Osuustoiminta -lehden monipuolinen ja kokenut avustajakunta on nyt lähtenyt liikkeelle liitteen kehittämiseksi ja palvelutason nostamiseksi. Mukana ovat mm. freelancer -toimittajat Hannu Kaskinen ja Tarja Repo.

Puheenvuoro nyt kentälle

Asiantuntijat odottavat nyt osuustoimintakentältä kysymyksiä käytännön toiminnassa eteen tulleisiin pulmiin vastattavaksi lehtemme joka numerossa esimerkiksi Kysy pois-, Markkinointiklinikka -palstoilla. Kysy pois -palstan juridista neuvontaa laajennetaan enemmän myös muihin pienyritystoiminnassa esiin tuleviin pulmakohtiin.

Asiantuntemusta Osuustoiminta -lehdellä on tarjota mm. seuraavilta alueilta:

- Yritysjuridiikka
- Osuuskunnan johtaminen
- Verotus
- Taloushallinto ja kirjanpito
- Markkinointi ja
- Osuuskunnan toiminnan suhde esim. työttömyysturvaan.

Myös kaikkiin muihin asiallisiin osuustoimintaa koskeviin ja yleisesti kiinnostaviin kysymyksiin lupaamme jatkossa hankkia pätevimmät mahdolliset vastaukset kysymysten vaikeutta pelkäämättä.

Painetun lehden ohella käytettävissämme on myös lehteen kytketty lisäpalvelu, jossa voimme julkaista mm. perusteellisempia tausta-aineistoja. Sen osoite on www.osuustoiminta.coop/ot/uusosuustoiminta - Sen hyödyntämiseksi lehden tilaaminen on kuitenkin edellytys, sillä vaihtuvat käyttäjätunnukset ja salasanat julkaistaan ainoastaan painetussa lehdessä. Kysymyksiä voivat toki tehdä kaikki lehden tilaamisesta riippumatta.

Myös kaikki muu osuustoimintaan ja OT-lehteen liittyvä palaute, mielipiteet ja näkemykset ovat tervetulleita toimitukselle. Parhaiten se käy sähköpostilla, osoite: mauno-markus.karjalainen@pellervo.fi
tai faksilla 09- 694 8845 / OT-lehti.

| Sivun alkuun |