kirjaimittain.gif (7478 bytes)

 


Osallistu juhlavuoden valokuvauskilpailuun!

Nyt silmä tarkkana ja kamerat esiin! Osuustoiminta-lehti järjestää 100-vuotisjuhlansa kunniaksi valokuvauskilpailun aiheena: ”Minun osuuskuntani” tai ”Osuustoiminnassa on ideaa”. Nämä aiheet kilpailevat samassa sarjassa, jossa teemaa ei tarvitse tulkita kirjaimellisesti, jos idea vain tulee kuvista mahdollisimman hyvin ja yleispätevästi esille.


PALKINTONA KYLPYLÄLOMA.
Osuustoiminnassa jäsenedusta voi nauttia nykyisin myös kylpylöissä, tässä Hely Suomi ja Mika Rantala Tampereen kylpylässä. Kuva Ari Korkala

Kilpailu on avoin kaikille Osuustoiminta-lehden, Kodin Pellervon ja Maatilan Pellervon lukijoille, ja niin pienosuuskuntien kuin perinteisen osuustoiminnan edustajille. Osuuskuntien jäsenyys ei ole välttämätön edellytys kilpailuun osallistumiselle, joskin se saattaa auttaa hyvän ja kiinnostavan idean löytämistä. Osallistua kilpailuun voivat niin valokuvauksen harrastajat kuin myös alan ammattilaiset.
Tärkeintä ei ole tekniikka, vaan kuvien mahdollisimman kiinnostava sisältö. Kuvasadossa toivotaan näkyvän osuustoiminnan eri toimintatapoja ja -muotoja tai yhteistoiminnan ja yhteishengen ideaa, tuoreesti ja ehkä yllättävästikin.
Kilpailu järjestetään yksittäisten kuvien, ei kuvasarjojen, kesken. Kisaan voi osallistua niin vanhoilla kuin uusilla digikuvilla tai värillisillä tai mustavalkoisilla paperikuvilla. Parhaat kuvat valitsee raati, jonka muodostavat Osuustoiminta-lehden toimituspäällikkö Mauno-Markus Karjalainen, toimittaja Riku-Matti Akkanen, taittaja Kaija Rinkinen ja markkinoija Salli Oravainen.

7. toukokuuta
mennessä


Toivomme saavamme kuvia Osuustoiminta-lehden toimitukseen viimeistään 7.5.2009 mennessä. Yksi kilpailija voi lähettää kilpailuun korkeintaan viisi erillistä kuvaa, joihin kaikkiin pyydämme merkinnän kuvaajasta.
Digikuvien lähettäminen onnistuu kätevästi liitetiedostoina osoitteeseen: riku-matti.akkanen@pellervo.fi. Viestin aiheeksi tulee tällöin merkintä: Valokuvauskilpailu. Toivomme, ettei yhdessä viestissä lähetetä kahta useampaa kuvaa kerralla, jottei sähköposti tukkeutuisi.
Jos kyseessä ovat perinteiset paperikuvat, niin pyydämme ne osoitteeseen: Osuustoiminta-lehti, Valokuvauskilpailu, PL 77, 00101 Helsinki. Vedostamattomia filmejä emme kilpailuun kuitenkaan ota mukaan.
Kuvan lähettäjän pitää liittää mukaan omien henkilötietojensa lisäksi kuvaajan nimi (jos muu kuin lähettäjä) ja yhteystiedot (osoite, puhelin ja mahd. sähköposti) sekä lyhyt selostus kuvasta tai ainakin kuvan nimi. Kuvan lähettäjällä tulee olla joko tekijänoikeus kuvaan tai sitten kuvaajan selkeä suostumus kilpailuun osallistumiseen ja kuvien käyttöön:
Kilpailussa palkittuja tai lunastettuja kuvia on tarkoitus käyttää ensisijaisesti Osuustoiminta-lehden ja sen nettisivujen kuvituksessa sekä mahdollisesti myös Pellervo-Seuran muussa osuustoiminta-aiheisessa julkaisutoiminnassa. Tällöin ei erillistä kuvapalkkioita makseta. Kuvaajan nimi kerrotaan aina asianmukaisesti kuvia julkaistaessa. Kuvista on mahdollista järjestää myös näyttely.

Kylpylälomia
tarjolla neljälle!

Paras kuva palkitaan 650 euron arvoisella kylpylämatkalla kahdelle henkilölle Tallink Spa & Conference Hotelliin Tallinnaan. Matkaan kuuluu laivamatka Helsinki-Tallinna-Helsinki Tallink Starilla/Tallink Superstarilla Business Loungessa (sis. ateriat) sekä 2 yön majoitukset Tallink Spa & Conference Hotellissa 2-hengen Standard-huoneessa (sis. ateriat). Ajankohdan voittaja voi valita itse, lahjakortti on voimassa kaikkina viikonpäivinä 21.12.2009 asti.

Toinen palkinto on 480 euron arvoinen 2 vrk lomapaketti kahdelle henkilölle Ikaalisten kylpylään ”Nautinnon lähteillä”. Sisältää majoituksen päärakennus Mainingissa (puolihoito, yksi rentouttava hoito molemmille oman valinnan mukaan, Vesitropiikki, saunat, sisäänpääsy tanssiravintolaan ym.). Ajankohdan voi valita itse, lahjakortti on voimassa 30.9.2009 saakka paitsi juhlapyhisin sekä 11.-14.6.2009.

3.- 10. palkinto valinnaisesti: Osuustoiminta-lehden vuosikerta (6 numeroa kaikkine liitteineen: PTT-katsaus, Elintarviketalous 2009 ja Uusi osuustoiminta -liite) tai vaihtoehtoisesti Pellervon keittokirja (kuvitettu, 127 sivua). Lisäksi raati voi jakaa tuloksista riippuen myös ylimääräisiä tunnustuspalkintoja.

Kilpailun tulokset julkistetaan 10.6.2009 ilmestyvässä Osuustoiminta-lehdessä 3/09.

Lisätietoja antaa: Mauno-Markus Karjalainen, mauno-markus.karjalainen@pellervo.fi tai 09 - 4767 5588.


| Sivun alkuun |