ammlehti.gif (1906 bytes)

siniot1.gif (15198 bytes)

kirjaimittain.gif (7478 bytes)

Arvonimi kuudelle osuustoimintavaikuttajalle

Tasavallan presidentti myönsi 2.6.2006 arvonimen 91 henkilölle. Arvonimen saivat myös seuraavat osuustoiminnalliset vaikuttajat:

Vuorineuvoksen arvonimen sai kauppatieteiden maisteri Antti Remes Espoosta. Hän toimii Osuuskunta Tradeka-yhtymän toimitusjohtajana.

Kauppaneuvoksen arvonimen sai kauppatieteiden maisteri Jukka Ramstedt Porista. Hän on Porin Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja ja OPK:n hallintoneuvoston jäsen.

Kauppaneuvoksen arvon sai myös toimitusjohtaja Ahti Manninen Lappeenrannasta. Hän on työskennellyt yli 30 vuotta S-ryhmässä SOK:n ja osuuskauppojen palveluksessa ja on toiminut vuodesta 2000 Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtajana, mitä ennen hän on työskennellyt Heinolan Osuuskaupassa, Pohjois-Karjalan Osuuskaupassa ja Osuuskauppa Vuoksenmaan toimitusjohtajana. Manninen on mm. SOK:n hallintoneuvoston jäsen ja useiden eri toimialojen ketjuhallitusten jäsen S-ryhmässä.

Maanviljelysneuvoksen arvonimen sai maanviljelijä, agrologi Kyösti Harju Lappeenrannasta. Hän on Etelä-Karjalan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja ja MTK:n johtokunnan jäsen. Hän on ollut myös Pellervo-Seuran valtuuskunnan jäsen vuosina 2000-02 ja toiminut aikaisemmin Karjaportin hallituksen puheenjohtajana.

Talousneuvoksen arvonimen sai maanviljelijä Pekka Laurila Huittisista. Hän on toiminut vuodesta 1996 LSO Osuuskunnan hallintoneuvoston puheenjohtaja ja vuodesta 2002 LSO Foods Oy:n hallituksen jäsenenä sekä ollut aikaisemmin myös Pellervo-Seuran valtuuskunnan jäsen.

Lääkintöneuvoksen arvonimen sai lääketieteen lisensiaatti Juha Teirilä Helsingistä. Hän on toiminut 25 vuotta SOK:n S-Työterveyspalvelujen johtavana lääkärinä.

PÄIVI STARAST

| Sivun alkuun |