ammlehti.gif (1906 bytes)

siniot1.gif (15198 bytes)

kirjaimittain.gif (7478 bytes)

Syksyn erikoisnumerot:
Osuustoiminnan Vuosikirja ja
Osuustoiminnan yhteiskuntavastuu

Suomalaisen osuustoiminnan analysointi Osuustoiminta-lehdessä on jälleen aloitettu keräämällä ot-yritysten tuoreimmat toiminta- ja vuosikertomukset tutun ja kokeneen analyytikkotiimimme käyttöön. Lisäksi keräämme suurimpien ot-yritysten tämän vuoden osavuosikatsaukset.

Kiitämme niitä lukuisia yrityksiä, jotka kertomusaineistonsa jo ovat meille lähettäneet! Loput aineistot toivomme saavamme kolmena kappaleena mahdollisimman pikaisesti, viimeistään ennen juhannusta. 

Osuustoiminnan Vuosikirja 2006 yritys- ja toimiala-analyyseineen keskittyy yritysten taloudelliseen suorituskykyyn suhteessa niiden merkittävimpiin kilpailijoihin vuosina 2005 - 06. Samalla arvioimme niiden pärjäämismahdollisuuksia ja strategioita seuraavien puolentoista vuoden aikana 2006 - 07.

Vuosikirja on monipuolinen ja ajankohtainen paketti erityisesti luottamus- ja liikkeenjohdon käyttöön. Uusi osuustoiminta -liitteessä teemme ensimmäistä kertaa analyysin myös pienosuustoiminnasta. Vuosikirja ilmestyy 30.8.06.


Osuustoiminnan yhteiskuntavastuu 2006 jatkaa siitä, mihin Vuosikirjan analyysit jäävät. Se keskittyy suomalaisen osuustoiminnan sosiaalisiin ja ympäristöllisiin vaikutuksiin. Lisäksi yritysten taloudelliset vaikutukset ristiinvalaistaan yhteiskuntavastuun toteutumisen näkökulmasta.

Punnitsemme myös merkittävimpien kilpailijoiden saavutuksia samoilla kriteereillä. Useita uusia, tuoreita näkökulmia teemaan on tiimissä työn alla. Yhteiskuntavastuun teemanumero ilmestyy lokakuun puolivälissä 17.10.06.

Lisätietoja:

* Erikoisnumeroista lehden tuottaja Mauno-Markus Karjalainen, 09 - 4767 5588, mauno-markus.karjalainen@pellervo.fi
* Yritysten kertomusaineistojen keruusta ja käsittelystä kauppat. yo Jari Kaari, 09 - 4767 5516, jari.kaari@pellervo.fi
* Ilmoituksista ja lehden tilauksista markkinointisihteeri Salli Oravainen, 09 - 4767 5500, salli.oravainen@pellervo.fi


www.osuustoiminta.coop/ot 

| Sivun alkuun |