Kumppanit leventävät
Pellervo-Instituutin osaamista

Koulutustarpeet eivät ole kaikilla samanlaisia. Erään osuuskunnan puheenjohtaja tuli kertomaan minulle, että heillä on nyt aika panostaa oman hallitustyöskentelyn kehittämiseen. Jonkin ajan kuluttua teimme osuuskunnassa hallitustyön arvioinnin ja toimenpidesuositukset. Eräs toinen asiakkaamme halusi tilata talouden ja strategian koulutusta osuuskuntaansa. Yksi alueellisen HH-valmennuksemme osallistuja kertoi, että parasta oppia olivat toisten kurssilaisten kanssa käydyt keskustelut. Nämä esimerkit kertovat, että hyvä koulutus lähtee asiakkaan tarpeesta.

Pellervo-Instituutti tunnetaan osuustoiminnan osaajana. Olemme ylpeitä siitä, että tunnemme osuuskunnan jäsenhallinnon ja omistajuuden tuomat tarpeet. Mutta tässä ei ole kaikki.

Kurssitarjontamme vastaa myös muihin koulutuksen osa-alueisiin. Kurssien tietotaito on aina ajan tasalla, kiitos laajan kumppaniverkostomme. Talous, strategiatyö, hallitus- ja johtoryhmätyö sekä johtaminen ja viestintä ovat teemojamme. Koulutamme myös ruotsiksi. Englanninkielen valmennus on toiminut jo useita vuosia. Kannattaa siis aina kysyä Pellervo-Instituutista!

Tässä koulutuslehdessä esittelemme erityisesti yhteistyökumppaniemme osaamista.

Osuuskuntien hallintoon liittyvien kysymysten tutkimus on lisääntynyt ilahduttavasti viime aikoina. Tämä on tärkeää sen vuoksi, että yleiset hallinnon suositukset – jotka sinänsä ovat kelvollisia – eivät aina tunnista osuuskuntien erityispiirteitä. Esimerkkinä voidaan mainita, että osuuskunnan hallituksen koostumus vaikuttaa osuuskunnan suorituskykyyn hieman eri tavalla kuin osakeyhtiöissä. Pellervo-Instituutin koulutus hyödyntää jatkuvasti uusinta tutkimustietoa.

Hyvä lukija: käythän tutustumassa koulutustarjontaan sivuilla www.pellervo-instituutti.fi.

Tavataan koulutuksessa!

Kari Huhtala, päätoimittaja,
Pellervo-Instituutti Oy:n toimitusjohtaja,
kari.huhtala(a)pellervo.fi

| Sivun alkuun |