kirjaimittain.gif (7478 bytes)

 


Taidekilpailu maailman nuorille

 


OSUUSKUNNAN IDEA
Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA järjestää maailmanlaajuisen taidekilpailun nuorille aikuisille, jotta osuustoiminnan arvot ja periaatteet tulisivat tutuiksi nuorisolle. Samalla Coop’Art -kilpailu juhlistaa YK:n julistamaa Kansainvälistä Osuustoimintavuotta 2012.

Virallinen julistus kilpailusta annettiin Kansainvälisenä osuustoimintapäivänä 2. heinäkuuta 2011. Kilpailun teema on kiteytettynä ”Nuoret, ot-yrittäjyyden tulevaisuus”. Taidekilpailu liittyy näin myös Kansainväliseen nuorten vuoteen, joka huipentui viime elokuussa.

Coop’Art on suunnattu kaikille 16-35-vuotiaille aiheesta kiinnostuneille. Kilpailussa on kolme sarjaa: musiikki, video ja valokuva. Tavoitteena on luoda laulu, video tai valokuva, joka kuvaa mahdollisimman houkuttelevasti osuustoiminnan periaatteita ja nostaa nuorten tietoisuutta kansainvälisestä osuustoimintaliikkeestä.

Palkintojenjako pidetään marraskuussa 2012 Englannin Manchesterissa järjestettävän Kansainvälisen Osuustoimintafoorumin yhteydessä. Ensimmäinen palkinto joka kategoriassa on 3000 US-dollaria ja matka palkintoseremoniaan Manchesteriin. Toinen palkinto on 1500 dollaria ja kolmas palkinto kotitietokone.
Kilpailun jury valitsee finalistit, joiden joukosta puolestaan valitaan voittajat nettiäänestyksellä.

ICA etsii parhaillaan sponsoreita tukemaan nuorisohanketta luvaten sponsoreille näkyvyyttä. Coop’Art-kilpailuun voi osallistua netissä sivulla www.2012.coop.

| Sivun alkuun |