2. | 10. | 2003  sivut.gif (121 bytes)
vk_4.gif (107 bytes)
   Teemu Pakarinen


Suur-Seutu nimesi johtajansa
Osuuskauppa Seudun ja Salon Seudun Osuuskaupan muodostama  Suur-Seudun Osuuskauppa aloittaa toimintansa 1.1.2004. SSO on vahvistanut yrityksen henkilövalinnat.
   SSO:n toimitusjohtaja on Esko Jääskeläinen, talous- ja kehitysjohtaja Jaana Kiviniemi, päivittäis- ja erikoistavarakaupan johtaja Heikki Vottonen, hotelli-, ravintola- ja liikennemyymäläkaupan johtaja Aulis Nurmi, maatalous-, rauta- ja konekaupan johtaja Kari Niinistö, autokaupan johtaja, PP-Auto Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Aalto, Business Controller Pauli Kanto, henkilöstöpäällikkö Pirjo Lindholm, laskentapäällikkö Marjatta Räsänen, kiinteistöpäälliköt Jukka Niemelä ja Vesa Salminen, valikoima- ja hankintapäällikkö Minna Pahkajärvi, Halikon ja Nummelan Prismojen johtaja Panu Kärjes, ryhmäpäällikkö Pirjo Nurminen, jolle kuuluvat Salon ja Lohjan Sokokset, Emotion Nummela, viestintä ja asiakasomistajapalvelut, läntisen Uudellamaan S-marketien ja Sale-myymälöiden aluepäällikkö Sari Danielsson, aluepäällikkö Juha Roos vastuunaan S-marketit ja Salet Salon seutukunnalla sekä liikennemyymälöistä vastaava projektipäällikkö Maarit Rissanen.

 

Pellervo-Instituutin syysseminaarit tulossa
Liha-alan seminaari 10. marraskuuta
Pellervo-Instituutin perinteinen liha-alan Tulevaisuusseminaari (syysseminaari) pidetään marraskuun 10. päivänä Espoossa. Päivämäärä on muuttunut aiemmin ilmoitetusta.
Muut seminaarit pidetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti: Vilja-alan tulevaisuusseminaari 28.10.2003 ja Maitoalan tulevaisuusseminaari 20.11.2003.
   Seminaarien ohjelma on nähtävillä ja ilmoittautumiset hoidettavissa Internetissä http://www.pellervo-instituutti.fi/seminaar.html.
   Lisätietoa Pellervo-Instituutin toimitusjohtajalta Kari Huhtalalta, gsm 040-8466704 tai kari.huhtala@mtk.fi.

 

Viikko-Pellervon alkuun
Kaikki uutiset